Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tizedikként zárt Répási Petra az U23-as kontinensviadalon

2017-07-15 17:20:13

Egyedüli gödöllői versenyzőként Répási Petra volt érdekelt a lengyelországi Bydgoszczban július 13-16. között lezajlott U23-as atlétikai Európa-bajnokságon. A GEAC sprintre július 14-én a 100 méteres gátfutásban állt rajthoz, ahol rajta kívül további 26 atléta indult. A négy selejtező futam mindegyikéből az első három helyezett, valamint a további négy legjobb idővel rendelkező futó jutott az elődöntőbe. Suba László edző tanítványa 13,53 másodperc alatt teljesítette a távot, amivel futamában a 3. pozíciót szerezte meg, összességében pedig a 10. legjobb időt érte el.

Az esti elődöntők közül a másodikban a nyolcas pályát kapta Petra, aki csak úgy kerülhetett a július 15-i döntőbe, ha az első három között végez, vagy a helyen továbblépőkön kívül legalább a második legjobb idő az ő nevéhez fűződik. A feladat teljesítése – sajnos – nem jött össze: a Gödöllői EAC 21 éves sprintere, lemásolva délelőtti futását, 13,53 másodperccel az 5. helyen ért célba. Az összevetésben ez a 10. pozíciót jelentette.

Répási Petra július 16-án a 4x100 méteres váltó tagjaként is rajthoz állt a korosztályos kontinensviadalon. A 100 méteres gátfutásban bronzérmes Kozák Lucával, Ferenczi Melindával és Nádházy Evelinnel teljessé vált magyar staféta az ötödik legjobb idővel (45,20 másodperc) jutott be a döntőbe, ahol 45.03 másodperces idővel a 6. helyet szerezte meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online