Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csinosodik és bővül a Gödöllői Járásbíróság épülete

2017-07-07 11:29:22

Amint arról korábban hírportálunk is beszámolt, a Dózsa György úti épület teljes rekonstrukciója és bővítése miatt új helyre költözött a Gödöllői Járásbíróság. Időközben elindultak a felújításra és a különféle árubeszerzésre vonatkozó közbeszerzési eljárások, amik közül a napokban több is lezárult.

Ennek kapcsán nyilvánosságra hozták, hogy a 107 évvel ezelőtt emelt, három szintből álló (pince, magasföldszint, emelet), közel 1.600 négyzetméteres, helyi oltalom alatt álló épület felújítását, illetőleg 1.150 négyzetméterrel történő bővítését a gödöllői székhelyű Denco Kft. és a budapesti illetékességű PRO-XXI Generálépítő Kft. közösen végezheti el. A biztonságtechnikai és belsőépítészeti feladatokat nem tartalmaz munkálatok teljesítését nettó 683,3 millió forintért vállalták el a cégek.


Időközben az is kiderült, hogy a veszprémi székhelyű Balaton Bútor Kft. és a Falco Sopron Kft. nyerte a Gödöllői Járásbíróság és a Gödöllői járási Ügyészség épülete teljes rekonstrukciója és bővítése belsőépítészeti munkáinak megvalósítása, egyedi és típus bútorok beszerzése tárgyában kiírt közbeszerzést. A közel 100 millió forintos kiadással járó teendők ellátása során – többek között – restaurálják a járásbíróság elnökének irodájában található neobarokk stílusú berendezéseket, illetve leszállítanak 335 darab ülőbútort (görgős forgószékek, görgős karfás munkaszékek, székek, fotelek, ülőgarnitúra), 276 darab asztalt, 242 darab szekrényt, 77 darab padot, kevéssel több mint 362 négyzetméter fényáteresztő- és sötétítő függönyt, valamint egy darab tapintható térképet is. Forrás: kozbeszerzes.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online