Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szirénázó mentőautó vitte kórházba a motorost

2017-07-03 10:27:59

Július első napján – a police.hu oldalon megjelent hírek szerint – bűn- és baleset egyaránt adott munkát a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársainak.

Elmulasztott elsőbbségadás
Július 1-jén az elsőbbségadás elmulasztása okozta azt a közlekedési balesetet, ami 10 óra körül történt Gödöllőn, a 3-as főút és az Állomás út kereszteződésében. A személyautó és a motoros ütközésének következtében a kétkerekű jármű vezetője sérüléseket szenvedett, akit – egy szemtanú elmondása szerint – szirénázó mentőautóval szállítottak kórházba a helyszínről.


Elfogták a többszörösen körözött fiatalkorút

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy fiatalkorú fiú ellen. A gyanúsított. július 1-jén, a reggeli órákban leszakította a szúnyoghálót egy turai családi ház fürdőszobájának ablakáról, majd azon keresztül bemászott az ingatlanba. A konyhába ment, ahol a szekrény fiókjaiban kutatott. A sértett ezt észrevette és kizavarta a fiút a házból, akit a rendőrök a helyszín közelében elfogtak. Ezt követően előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.  A fiú ellen öt körözés volt kiadva.
A kihallgatás során kiderült, hogy a gyanúsított az elfogását megelőzően – szintén július 1-jén 8 óra körül – egy másik turai házba is bement, ahonnan két női táskát lopott el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online