Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A mérési eredmények tisztázhatnák a gödöllői azbesztszennyezés mértékét

2017-06-25 10:30:54

Amint az várható volt, a gödöllői Fidesz-KDNP-s képviselők nem hagyták szó nélkül Gémesi György június 22-én, őket sunyinak és álszentnek titulált szavait. A polgármester monológjára Simon Gellért reagált. Ekképpen:

- Nem felelős az ügyben semmiért – ezt hangsúlyozta Gémesi György a Gödöllői Hírek beszámolója szerint a júniusi testületi ülésen. Ezt igen érdekesnek tartjuk, tekintettel arra is, hogy Gödöllő polgármestere a májusi testületin még azt mondta a bontásra vonatkozóan, idézzük: „ezért egyértelműen én vagyok a felelős”. Ezek után ki is valójában a „sunyi”? Érthetetlen, hogy hogy pár hét alatt hogyan szállt el a polgármester felelőssége!
A város által megbízott műszaki ellenőrön keresztül Gémesi György tájékoztassa a lakosságot és a képviselőtestületet, hogy a bontást végző cég, cégek milyen törvénytelenségeket követtek el! Hozzák nyilvánosságra az azbeszttartalmú héjazat bontási idejére a helyszínre telepített labor mérési eredményeit! A város lakosságát, és minket képviselőket nem Gémesi György magyarázkodása és vádaskodása érdekel, hanem a mérési eredmények, a tények. A mérési eredmények tisztázhatnák, hogy Gödöllő városközpontja, a lakosság milyen mértékű azbesztszennyezést kapott.
Továbbra is érthetetlen, hogy Gémesi György miért nem a gödöllői lakosság érdekét és egészségét védi a botrányos ügyben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online