Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Renner Luca nagy ugrása

2017-06-19 08:42:03

Június 17-én és 18-án a mátyásföldi Ikarus-pályán rendezték meg a legidősebb utánpótlás atlétikai korosztályok (U23 és junior) országos bajnokságát. A Gödöllői EAC versenyzői ezúttal is igazolták felkészültségüket.

Kriszt Balázs szakosztályvezető elmondása szerint a szombati versenynapon a viharos szél ellenére egészen kiemelkedő eredményt ért el a kiváló hétpróbázó, Renner Luca (képen jobbra), aki 6 centimétert javított az egyéni csúcsán és lett bajnok, míg ugyanebben a versenyszámban Kriszt Katalin (képen balra) idei legjobb teljesítményével bronzérmet nyert. Örömteli, hogy egyre jobb formába kerül Répási Petra, aki az U23-as korosztályban élete legjobb futásával szerzett ezüstérmet 100 méter gáton és mindenki nagy meglepetésére, klasszikus sprintereket legyőzve, nagyon jó idővel lett bronzérmes 100 méter síkon. Luca és Petra eredményei igen bíztatóak a junior és az U23-as Európa-bajnokság előtt.
Vasárnap sokkal kedvezőbb időjárási viszonyok között a rúdugrókon volt a Gödöllő szeme, és ők meg is hálálták a bizalmat. Simonváros Csanád a felnőtt országos bajnokság után a juniort is megnyerte: óriási küzdelemben, 490 centiméteres eredménnyel utasította maga mögé legnagyobb riválisát. Ugyanitt kiváló, 460 centiméteres egyéni csúccsal Szamosi András a dobogó harmadik fokára állhatott fel.


Zsivoczky Attila (képen középen), Szörényi István, Borisz Volkov, Deutsch Péter, Suba László és Kaptur Éva edzők tanítványai az alábbi értékes helyezéseket érték még el az országos bajnokságon:

U23-as korosztály
Második hely:
Répási Petra (100 méteres gátfutás, 13,35 mp, egyéni csúcs)
Harmadik hely:
Répási Petra (100 méter, 11,95 mp)

Junior korosztály
Első hely:
Renner Luca (magasugrás, 184 cm, egyéni csúcs), Simonváros Csanád (rúdugrás, 490 cm)
Második hely:
Kriszt Annamária (rúdugrás, 340 cm)
Harmadik hely:
Csernyánszky Flóra (100 méteres gátfutás, 15,14 mp), Kriszt Katalin (magasugrás, 168 cm, idei legjobb), Szamosi András (rúdugrás, 460 cm, egyéni csúcs), Renner Luca (távolugrás, 576 cm, egyéni csúcs)
Ötödik hely:
Tóth Zsombor (110 méteres gátfutás, 15,25 mp), Tóth Zsombor (gerelyhajítás, 43,70 m), Fatér Zoltán (rúdugrás, 420 cm), Tóth Zsombor (távolugrás, 686 cm, egyéni csúcs)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online