Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Törtek a járművek az M3-as autópályán

2017-06-13 11:47:59

Több baleset is történt június 12-én az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán. A kora reggeli órákban a 37-es kilométernél, Bag közelében öt személyautó és kettő kisteherautó ütközött össze. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a gépkocsikat, majd biztosították a helyszínt.


Pár órával később a 33-as kilométerszelvénynél, Gödöllő közelében egy személyautó felborult. Az autóban ketten utaztak, egyikük súlyos, a másik ember könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították a bajba jutott járművet.
Szintén Gödöllő közelében, de már a délutáni órákban kettő kamion ütközött össze, a 30-as kilométernél. Az ütközés következtében az egyik teherautó sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett. A gödöllői, aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, felitatták a kifolyt üzemanyagot, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentések idején kisebb torlódások alakultak ki az érintett pályaszakaszokon, a főváros felé vezető sávokban – közölte hírportálunkkal Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Fotó: BM OKF médiaszerver/PMKI Aszód Örs


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online