Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Június közepén nyit az egyetemi strand

2017-06-06 11:43:35

Bizonyára többen emlékeznek rá, hogy tavaly nyár közepén – csaknem 59 hónapos kihagyás után – megnyitotta kapuit a Szent István Egyetem területén található strand. A SZIE Sport Kft. által üzemeltetett objektumra közel 150 millió forintot költöttek, hogy végrehajtsák a medencék felújítását és a gépészeti berendezések korszerűsítését. Időközben, idén tavasszal Gödöllő egyetlen, kulturált fürdőzésre alkalmas területén a víznek szabályozható hőmérsékletet biztosító fűtési rendszer is megújult.

A vizes létesítmény átadásakor elhangzott, hogy a strand igazi nyertesei a jövő gödöllői fiataljai, akik közül egyre többnek adatik meg, hogy megtanuljon úszni. A tavalyi megújulás következtében létrejött egy 25 méter x 11 méteres 1,90 méter vízmélységű medencerész, valamint egy 8 méter x 11 méteres 1 méteres vízmélységű felület, és megmaradt a gyermekpancsoló. Új öltözőkabinokat alakítottak ki, illetve felújították a szociális blokkot is. A víz minőségét új, vegyszeradagolóval ellátott vízforgató rendszer garantálja.

Gödöllő egyetlen strandolásra alkalmas létesítménye várhatóan június 19-én nyílik meg a látogatók számára. A terv szerint hétköznapokon 7 és 19 óra között tart nyitva. Reggel 7 és 8 óra között az úszni vágyókat fogadják, akik úszóbérletet is válthatnak. Hétvégén és ünnepnapokon a strand 8 és 20 óra között várja a vendégeket.
További részletek és aktuális információk ezen az elérhetőségen olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online