Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Nagykátát is kipipálta a gödöllői tizenegy

2017-05-06 19:10:25

Pont a Nagykáta alakulata volt az, amely az előző fordulóban megtette azt a szívességet a második helyen tanyázó Gödöllőnek, hogy pontokat vett el az éllovas Vecséstől. Ezzel nyílt maradt a bajnoki címért (és az NB III-as tagságért) folytatott harc, aminek sikeres megvívásához elengedhetetlen volt, hogy Szász Ferenc együttese hazai pályán legyőzze riválisát.

Igencsak döcögősen, mondhatni, álmosan indult a találkozó, amin az első valósi veszélyt a gödöllői Mudroch Mendel megmozdulása jelentette, amikor a 33. percben – Kaiser László beadása után – a keresztlécre fejelte a játékszert. A két csapat „szunyókálása” az első félidő utolsó percében tört meg. Ekkor Koziorowski Richárd addig-addig cikázott a nagykátai védők gyűrűjében, amíg a tizenhatoson belül felrúgták. A jogos büntetőt Nagy Tamás magabiztosan értékesítette, lövéséből a labda a kapu jobb oldalában kötött ki.


A fordulást követően némiképp nagyobb sebességre kapcsoltak a felek. Említésre méltó helyzet azonban csupán a kékben játszó hazaiak előtt adódott, ám a bőrgolyó a keresztlécen csattant. A GSK a 73. percben biztosította be a győzelmét, amikor egy bal oldali támadás végén Koziorowski Richárd volt eredményes. A házigazdák a 88. percben újabb találatot érhettek volna el, de a mérkőzés legjobbja, Koziorowski Richárd által kiharcolt tizenegyest Nagy Tamás elhibázta, lövése után a labda a bal felső sarok felett hagyta el a játékteret.
A találkozó sajnálatos eseménnyel zárult: a csereként pályára lépett nagykátai Czakó Norbertet sérülés miatt le kellett támogatni a pályáról.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 26. forduló:
Gödöllői SK – Nagykáta SE 2-0
(1-0)
Gólszerzők: Nagy Tamás (11-esből), Koziorowski Richárd.
A Gödöllői SK csapata 58 ponttal, 58-22-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Százhalombattai LK – Gödöllői SK május 14., vasárnap 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online