Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hetediknél jobbak már nem lehetnek a gödöllői röplabdás lányok

2017-04-13 19:33:28

NB I., rájátszás, helyosztó az 5-8. helyekért, 2. mérkőzés:
Penta-Gödöllői RC – MTK Budapest 0-3
(-15, -23, -13)

Meccshátrányban és két, sérüléssel bajlódó kulcsembere (Takács Doroti és Szabó Adrienn) nélkül kellett volna egyenlítenie a gödöllői röplabda-csapatnak az ellen az MTK ellen, amely eddig háromból háromszor győzte le 3-0 arányban Borkovits Zoltán együttesét a most zajló bajnoki évadban.

A gödöllői hőstett nem jött össze, amiért részben magukat is okolhatták a kelleténél többet hibázó hazaiak. Nyitásait és nyitásfogadásait egyik fél sem rakhatta ki jó szívvel a kirakatba az inkább izgalmas, mintsem nívós ütközeten, ahol a fővárosi kék-fehérek elsősorban nagyobb ütőerejüknek köszönhették sikerüket.
A vendéglátók a második felvonásban nyújtott teljesítményükre lehetnek a legbüszkébbek, amikor 4-8-ról 11-8-ra fordítottak, majd 20-18-ra is vezettek, azonban – egy pont erejéig a vonalbíró téves ítéletének is köszönhetően – mégsem tudták elérni az egyenlítést. A harmadik szettre – sajnos – már a fáradság is kiütközött a fehér mezes gödöllői lányokon.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-0, az MTK javára. A gödöllői lányok 7. helyért a 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem csapata ellen játszanak. A mérkőzéssorozat várhatóan április negyedik hétvégéjén kezdődik Kaposváron.


Kétes dicsőség ugyan, de a gödöllői klubnál ebben az évben elmondható, hogy a felnőtt csapat szereplése lesz a leggyengébb a bajnokságban, miután a Penta-GRC valamennyi utánpótláskorú formációja (gyermek, serdülő, ifjúság, junior) bejutott az ország legjobb hat-hat együttesét tömörítő döntőbe.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online