Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A hajrára bízta a döntést a Dány ellen a GSK II. tizenegye

2017-04-01 17:31:26

Ha tárgyilagosak akarunk lenni, akkor azt mondhatjuk, nem sok minden hiányzott a két csapat első félidei produkciójából: „csupán” a folyamatos játék, a gólhelyzet és az izgalom. A hazaiak enyhe fölényét talán az jellemezte a legjobban, hogy három szögletig jutottak, és Szabó László révén egyszer komolyabban veszélyeztették a dányi kaput. Mindeközben a gödöllői hálóőr, Somogyi Tibor (képen narancsszínű mezben) egyszer megúszta, hogy a térfél közepén kóricált, mert a felette átemelt labda messze elkerülte ketrecét.


A második negyvenöt percre egy kicsit pörgősebb lett a játék. Esetleg azért, mert mindként fél úgy gondolta, hogy eldöntheti a három pont sorsát. A vendégek a játékrész elején ugyan betaláltak, de lesállás miatt a játékvezető nem ítélt gólt.
A félidő vége felé viszont már valódi találatoknak örülhettek a csapatok. A házigazdák kettőnek is, miután Kerecsényi Fodor Norbert a 83. percben fejjel, a szünetben csereként beállt Tóth Bence pedig öt perccel később lábbal volt eredményes. A lefújásig a dányiaknak már csak a szépítésre futotta az erejükből.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 18. forduló:
Gödöllői SK II.-Szada – Dány KSK 2-1
(0-0)
Gödöllői gólszerzők: Kerecsényi Fodor Norbert, Tóth Bence.
A Gödöllői SK II. csapata 32 ponttal, 55-22-es gólkülönbséggel a csoport táblázatának 6. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online