Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Emberöléssel gyanúsítják a Gödöllőn elfogott gázolót

2017-03-27 20:45:51

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály D. András 33 éves budapesti lakos ellen.

A férfi és élettársa március 25-én, a délelőtti órákban jelent meg a sértett vácszentlászlói családi házánál. D. András és a sértett családja között vita alakult ki, amit követően a gyanúsított és a vele lévő nő autóba ült, majd elindult a helyszínről.
A fővárosi férfi ekkor az úttest szélén álló sértettet szándékosan elgázolta, aki az autó alá került. D. András áthajtott rajta, majd a helyszínről megállás nélkül továbbment. A sérült férfit a mentők kórházba szállították, azonban ott a gondos orvosi ellátás ellenére néhány órával később életét vesztette

A rendőrök a 33 éves férfit a bűncselekmény elkövetését követően rövid idővel Gödöllőn vonták intézkedés alá. Elfogták, előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság március 27-én elrendelte az előzetes letartóztatását – írja a police.hu.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online