Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pontosztozkodással zárult a gödöllői derbi

2017-03-19 17:36:34

Az éllovas GEAC-nak csupán egyetlen veresége volt az összecsapás előtt ebben a bajnoki idényben, ám azt a második számú gödöllői városi csapattól szenvedte el. Az egyetemi gárdát fűthette a visszavágás, miközben a jelenlegi erőviszonyok alapján a hazaiak főként egy presztízscsatára sokszor jellemző meglepetéssikerben bizakodhattak.


Nos, 90 perc után kiderült, egyik félnek sem lett igaza. Az inkább küzdelmes, mintsem nagy iramú összecsapáson szűk félóra elteltével a vendégek szereztek vezetést, miután a bal oldalról beívelt labdát Márton Tibor – kihasználva a kék mezben játszó GSK II. védelmének és kapusának tétovázását – két lépésről a hálóba juttatta.
A bekapott gól némiképp magasabb sebességre késztette a házgazdákat, akik szövögették ugyan támadásaikat, de gólhelyzetig nem jutottak. Átkuk a második félidő derekán tört meg, amikor – egy keresztlécet eltaláló lövést követő támadásból – Szabó László 17 méterről eleresztett lökete után a játékszer, egy védőn megpattanva, utat talált az egyetemi gárda kapujába. A hátralévő játékidőben mindkét csapat a maga javára fordíthatta volna a találkozó végeredményét, de a kiütköző fáradtság a befejező mozdulatoknál rendre hibába torkollott.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép A-csoport, 16. forduló:
Gödöllői SK II.-Szada – Gödöllői EAC-SZIE 1-1
(0-1)
Góllövők: Szabó László, illetve Márton Tibor.
A Gödöllői EAC-SZIE együttese 39 ponttal, 94-21-es gólkülönbséggel 1. a csoport tabelláján.
A Gödöllői SK II. csapata 26 ponttal, 51-20-as gólkülönbséggel a csoport táblázatának 6. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online