Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői szettrablás a viharsarki elitalakulattól

2017-02-25 18:32:00

NB I. alapszakasz, nők, 20. forduló:
Linamar-Békéscsabai RSE – Penta-Gödöllői RC 3-1
(-20, 6, 11, 12)

A 20. fordulóból – a viharsarkiak MEVZA-liga négyes döntős szereplése okán – előrehozott mérkőzésre utazott a honi női röplabda-mezőny jelenleg kiemelkedően legjobb csapatához, a második számú európai sorozatban, a CEV kupában negyeddöntőbe jutott Békéscsabához a gödöllői együttes. Borkovits Zoltán csapatának nem igazán lehetett más terve, mint – a nagy verést megúszva – edződni a jóval esélyesebb rivális elleni ütközeten.

A célt az első játszmában olyannyira sikerült elérni, hogy a gödöllői hatos – a Nyíregyháza és a Kaposvár után – a harmadik olyan csapat lett, amely ebben a bajnoki idényben szettet rabolt a kissé meglepődve játszott címvédőtől. A gödöllői csodatett azonban nem folytatódott, mert a második felvonástól már jócskán kiütközött a két együttes valós tudása közötti különbség, és ahogy azt várni lehetett, a házigazdák felőrölték a hozzáállásáért minden dicséretet megérdemlő Borkovits-csapat erejét.

A Penta-Gödöllői RC csapata 20 ponttal, 26-35-ös szett- és 1.320-1.373-as pontaránnyal a 7. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online