Vissza normál nézetbe Nyomtatás

40 ezer doboz csempészcigarettára bukkantak az autópályán

2017-02-08 10:34:10

Az autót hátrahagyva menekült el a cigarettacsempész, pedig csak a kötelező biztosítását ellenőrizték volna. Átvizsgálás után a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 40 ezer doboz adózatlan cigarettát találtak a gépjárműben.

Az autópálya-rendőrség ellenőrizni szeretette volna egy – a Gödöllőt is átszelő M3-as autópályán haladó – kisteherautó kötelező biztosítását. A sofőr úgy tett, mintha lehúzódna, majd kiugrott az autóból, és elfutott az őt igazoltatni készülő rendőrök elől. A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának járőrei a teherautót átkutatva, több mint 44 millió forint értékű cigarettát találtak a raktérben. A majdnem 40 ezer doboz cigarettát, valamint a kisteherautót lefoglalták és elszállították. Ráadásul, a gépjármű belsejében talált iratok alapján azonosítani tudták a feltételezett elkövetőt.
Költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt az ügyben büntetőeljárás indult – tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online