Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rangadóra és az NB II. megnyerésére készülnek a gödöllői futsalosok

2017-01-25 10:24:43

A 2016/2017-es bajnoki évad alapszakasza második körének legfontosabb mérkőzésére készül a MAG-LOG Team CFT Gödöllő futsal-csapata. Az NB II. Keleti-csoportjában szereplő helyi társulat a tabella második helyén tanyázó Csenger gárdáját fogadja január 27-én, pénteken 19 órától a Szent István Egyetem sportcsarnokában.

A rangadó előtt Lajos Attilával, a gödöllőiek szakosztályvezetőjét kérdeztük: miért különösen fontos ez a meccs?
- Az őszi mélypontot követően, amikor zsinórban 4 vereséget szenvedtük el közel egy hónap alatt, és az utolsó előtti helyen álltunk a csoport tabelláján, alaposan el kellett gondolkodnunk. Decemberben sikerült a játékosokkal elhitetni, hogy tudnak futsalozni és akarjanak azért küzdeni, hogy ezt a többi csapat „megszenvedje”. Ennek lett az eredménye, hogy pénteken azért játszunk, hogy a 2. helyre ugorhassunk a táblázaton.
Fontos tudni, hogy a rájátszás szempontjából mindenképpen az első hat hely megszerzése a cél, de minél előrébb végzünk, annál több pontot viszünk magunkkal, mivel a kiírás szerint 7-5-4-3-2-1 pont a leosztás. Ma már egyértelmű tervünk, hogy a rájátszásban megnyerjük a csoportot, és megvalósítsuk azt a célt, amit augusztusban kitűztünk, és ma is fenntartunk – fogalmazott Lajos Attila.


Arra a felvetésre, hogy hol tart a gödöllői csapat, a szakvezető a következőket mondta: - Az ősz nagyon nehéz volt, mert négy alapjátékos esett ki. Bencsik Roli a Haladáshoz igazolt, Dékány Joci az egyetemi elfoglaltsága miatt nem tudott járni, Varsányi Botinak komoly derékproblémái voltak, Berta Balázst műtötték, és akkor még nem beszéltünk Farkas Peti folyamatosan fájó bokájáról. Ebből eredően volt olyan időszak, amikor csak két-három cserével tudtunk kiállni. Januárra ez annyiban javult, hogy Boti felépült a derékproblémákból, Peti bokája úgy tűnik, helyre jött, Dékány Joci visszatért, illetve leigazoltuk a Főnixből Annus Árpit, aki egy gólgyáros. Ezekkel a kedvező változásokkal nőtt a variációs lehetőség, és arról is szólni kell, hogy az U20-as együttesünknek – amelynek tagjai közül mindenki játszik a felnőtt csapatban – idén is esélye van a legjobb négy közé (final four) jutni.
Összegezve: talán most léptünk rá arra az útra, hogy reális cél lehet az NB II. megnyerése. Aztán hogy jövőre mi lesz, az már egy másik kérdés…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online