Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fújni kell egy nagyot a gödöllői röplabda-csapat tagjainak

2016-12-20 18:04:06

December 1-jétől új névadó szponzora van a Gödöllői RC legmagasabb honi bajnoki osztályban szereplő női röplabda-csapatának. Egy helyi vállalkozás, a Penta Általános Építőipari Kft. illetékesei döntöttek úgy, hogy támogatják az élvonalban 2000 óta szereplő, korábban háromszoros bajnoki- és négyszeres Magyar Kupa ezüstérmes formációt. A cég és a klub együttműködéséről, valamint a kilenc év után a csapathoz a napokban visszatért Európa Liga-győztes (2015), 53-szoros válogatott feladó, Kötél Zsanett bemutatásáról tartottak sajtótájékoztatót december 20-án a szponzor gödöllői székhelyén.

Az eseményen a klubelnök-ügyvezető Pánczél Ottó Péter (képen balról a második) mellett részt vett a Gödöllői RC régi-új irányítója, Kötél Zsanett, Széles Petra csapatkapitány (balra), valamint Borkovits Zoltán vezetőedző (jobbra).


A direktortól megtudtuk, hogy a Penta Kft. 1990-ben alakult és 2008-ban költözött Gödöllőre. Egyelőre a bajnoki idény végéig kötelezték el magukat a röplabda klubnál, ám kölcsönös elégedettség esetén valószínűsíthető, hogy hosszabb távon segítik anyagilag az egyesületet.
Kötél Zsanett elmondta, hogy kalandos úton került Gödöllőre, hiszen franciaországi klubja öt nappal az ottani bajnoki rajt előtt csődöt jelentett. Ebben a helyzetben kézenfekvőnek találta, hogy itthon keressen csapatot magának, és elsősorban szakmai okok miatt a GRC-re esett a választása. A feladó hozzátette: lát fantáziát a fiatal csapatban, a maga részéről pedig mindent elkövet, hogy olyan játékkal rukkoljon elő, amivel segíti az együttes eredményességét és felhívja magára a leendő szövetségi kapitány figyelmét.
A munkahelyi elfoglaltsága miatt a válogatottságról lemondott Széles Petra reményét fejezte ki, hogy a csapat hamarosan kilábal abból a hullámvölgyből, amiben jelenleg van, és egyre több örömet szerez az érte szurkolóknak.

Ezt Borkovits Zoltán is szeretné. A vezetőedző úgy fogalmazott: fújni kell egy nagyot, és januártól megújult erővel pályára lépni, feledve azokat a – főként – mentális problémákat, amikkel mostanság küszködik a játékosok többsége. Új csapattag leigazolására kevés esélyt lát a tréner, azt azonban érdeklődésünkre elárulta, hogy a jövőre nézve további építkezést és erősítést jelenthet, ha fiatal, tehetséges, ám mostani csapatukban valamilyen oknál fogva kevesebbet szóhoz jutó magyar játékosok megszerzésében gondolkodnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online