Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: álomrajtot vett a bajnok ellen a Gödöllő, majd elvérzett

2016-12-11 19:51:28

NB I. alapszakasz, nők, 10. forduló:
Penta-Gödöllői RC – Linamar-Békéscsabai RSE 0-3
(-18, -16, -15)

Az elitbajnokság eddig veretlen és szettveszteség nélkül álló listavezetőjét, az utóbbi évek bajnokát fogadta Borkovits Zoltán együttese az alapszakasz első körének – gödöllőiek számára – utolsó találkozóján. A papírforma alapján nem volt kérdés a vizitálók győzelme, arra azonban kiváló lehetőséget kínált az összecsapás, hogy a házigazdák esetenként kieresszék oroszlánkörmüket.


Meg is tették. Mindjárt a mérkőzés elején, amikor 7-3-ra elléptek az egy élcsapathoz mérten sok nyitást elhibázó viharsarkiaktól. Nyolc-nyolc után azonban helyreállt a világ rendje, és a fehér mezes vizitálók révbe értek. A második szettben már nem tudott négypontos előnnyel rajtolni a Penta-GRC különítménye – amelynek legjobbja a szélsőütő Takács Doroti volt ezen a napon –, ezáltal a BRSE viszonylag könnyen növelte előnyét. A harmadik játszma 5-0 arányú békéscsabai vezetéssel kezdődött, s bár a házigazdák derekasan, esetenként ámulatba ejtő mezőnymunkával előrukkolva küzdöttek, nem tudták megakadályozni a vendégeket abban, hogy ne három-nullával távozzanak Gödöllőről.

A Gödöllői RC csapata 13 ponttal, 17-19-es szett- és 814-814-es pontaránnyal a 7. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online