Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Három szettben kapott ki a gödöllői hatos az MTK-tól

2016-11-27 18:27:53

NB I. alapszakasz, nők, 8. forduló:
MTK Budapest – Gödöllői RC 3-0
(19, 24, 20)

Jelentős mértékben előrevetítette az összecsapás végkimenetelét az a cseppet sem mellékes körülmény, miszerint: az Alberto Salomoni személyében olasz edzővel készülő MTK (egykori BSE) éremszerzési célokkal vágott neki az idénynek, míg a megfiatalított gödöllői hatos inkább az esélyesebb riválisok bajszának húzogatásával edződik a bajnoki évadban.

A nyitó játszmát végig vezetve, összességében gond nélkül nyerték a főként ütőerőben riválisuk fölé nőtt házigazdák, akik az alapjátékban is stabilabbnak bizonyultak. Nem szolgálta a gödöllőiek ponttermelési törekvéseit, hogy betegsége miatt hiányzott az egyik szélsősütő, Takács Doroti, így – a Széles Petra, Czina Kata alkotta centerpároson kívül – nagyobb feladat hárult Szabó Adriennre is.
A második etap közepére kiegyenlítetté vált a játék, városunk hatosa – többpontos hátrányt ledolgozva – 14-nél utolérte a fővárosiakat. Ezt követően azonban robbantottak a hazaiak, és – a képen látható Széles Petra bravúros szerva-, valamint centerpontjai, illetve a gödöllői játszmalabda ellenére – révbe értek. Az utolsó esély arra, hogy a GRC egysége meccsben maradjon, a harmadik felvonás volt. A jó vendégkezdés egy ideig okot adott a reménykedésre (12-12), de a fáradtságra is visszavezethető gödöllői hibák győzelemre segítették az MTK-t.

A Gödöllői RC csapata 10 ponttal, 14-16-os szett- és 686-678-as pontaránnyal a 7. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online