Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Díszdoktorrá avatták a FAO főigazgatóját a gödöllői egyetemen

2016-11-24 15:20:07

A Szent István Egyetem Doctor Honoris Causa, tiszteletbeli doktori címet adományozott José Graziano da Silva úrnak (képen balra), az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) főigazgatójának több mint három évtizedes, az agrár- és vidékfejlesztésért, az élelmiszerbiztonságért és az éhínség megszüntetéséért végzett kiemelkedő nemzetközi tevékenysége elismeréseként.
A 67 éves, amerikai születésű brazil szakember díszdoktorrá avató ünnepségét november 24-én rendezték meg a felsőoktatási intézmény gödöllői campusának földszinti dísztermében. Az eseményen részt vett és beszédet mondott a kormányzat részéről Tóth Katalin, a Földművelésügyi Minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, valamint dr. Tőzsér János, a Szent István Egyetem rektora, aki ismertette a díjazott eddigi szakmai életútját és munkásságát.


A pezsgős koccintást követően José Graziano da Silva és Tóth Katalin FAO-ösztöndíjas hallgatókkal találkozott, majd Tőzsér János kíséretében sétát tettek a Szent István Egyetem gödöllői központjában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online