Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy mogyoródi fiatalt keres a rendőrség

2016-11-22 17:36:09

Körözési eljárást folytat a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Molnár Gergő eltűnése ügyében. Molnár Gergő mogyoródi lakos 2016. augusztus 15-én nyírábrányi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A 16 éves fiú felkutatására tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.
A fiú 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja feltűnően szőke, rövid. Ruházatára vonatkozóan információval a rendőrség nem rendelkezik.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúhadház Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Hajdúhadház, Bocskai tér 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli – olvasható a rendőrségi felhívásban.

Friss! November 22-én, az esti órákban a Gödöllői Rendőrkapitányság kistarcsai rendőrörsének munkatársai megtalálták a fiút.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online