Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Odahatottak a gödöllői futballisták

2016-10-29 16:28:07

A bajnokságban tíz mérkőzés óra veretlen hazaiak a vendégként eddig pontot sem szerzett (1-14-es gólkülönbség) százhalombattaiak ellen kísérelték meg tovább javítani statisztikájukat. A fehérben játszó gödöllőiek törekvéseit siker kísérte, olyannyira, hogy a három pont sorsát szűk félóra alatt eldöntötték. A 4. percben a Pap Tamás buktatásért megítélt büntetőt Nagy Tamás értékesítette, majd egy kapu előtti kavarodás után Koziorowski Richárd volt eredményes. A harmadik GSK-gólnak egy bal oldali beadást követően örülhettek a vendéglátók, Koziorowski ekkor fejjel vette be a battai kaput.
Három-nulla után kissé visszavett a lendületből az egyébként komoly mezőnyfölényben futballozó gödöllői tizenegy. A látogatók a szünetig tizenegyesből szépítettek, az 56. percben Pap Tamás jóvoltából azonban visszaállt a háromgólos különbség, ami a lefújásig – Koziorowski Richárd és Méhes Pál találataival – ötgólosra duzzadt.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:
Gödöllői SK – Százhalombattai LK 6-1
(3-1)
Gödöllői góllövők: Koziorowski Richárd (3), Nagy Tamás (11-esből), Pap Tamás, Méhes Pál.
A Gödöllői SK csapata 25 ponttal, 31-10-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el. Következik: Tura VSK – Gödöllői SK november 6., vasárnap 13.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online