Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kulcskérdés lett az ünnepi helyszínből

2016-10-21 14:55:31

A gödöllői képviselőtestület ülésének egyebek napirendi pontja általában tartogat rövid, ugyanakkor fontos híreket. Nem volt ez másképp október 20-án sem, amikor az alábbi, érdekesnek tűnő dolgot tudhattuk meg.

Azért nem lehet október 23-án koszorúzni a Szabadság út 9. szám alatti épület (Bezsilla-villa) udvarán a város pénzéből 2002-ben felállított kopjafánál, mert – Gémesi György elmondása szerint – többszöri próbálkozás ellenére nem sikerült megszerezni a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-től az objektum kulcsát. Ezért, tette hozzá a történtek előtt értetlenül álló polgármester, a virágokat a bejárat előtt helyezik el, ahonnan a koszorúkat a Dózsa György úti temetőbe, Balázsovich András sírjához szállítják. A kopjafát az önkormányzat szeretné „kimenekíteni”, és a Művészetek Háza épülete melletti trianoni emlékmű közelében elhelyezni.


Mindennek ellentmond, hogy a helyszínt október 20-án rendbe rakták a vagyonkezelő által megbízott munkások. A néhány perce készült képen látszik, a kopjafa kornyékét szépen lekaszálták, vagyis a terület – miként a korábbi években rendre, most is – tökéletesen alkalmas lehetne az október 23-i ünnepi megemlékezés lebonyolítására. Érdeklődtünk, hátha feloldhatjuk az anomáliát, de szóban csupán annyi tájékoztatást kaptunk, hogy az önkormányzat október 19-én, a kora esti órákban jelezte először igényét, amire másnap elrendelték a villa kertjében a munkát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online