Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Edzője távollétében nyert a gödöllői tizenegy

2016-10-15 17:42:37

Ismét egy verhető kategóriába sorolható riválist fogadott – a mérkőzéstől más irányú elfoglaltsága miatt távolmaradt – Szász Ferenc csapata a Pest megyei elitbajnokság aktuális fordulójában. A tabella éllovasától csupán négy – a dobogós pozíciótól egy – pont távolságra lévő gödöllőiek tudták, sikerük esetén – minimum – megőrzik felsőházi tagságukat.

A színvonalában nem túl veretes találkozó első félórája említésre méltó esemény nélkül telt el. Ezt követően azonban két, jobb oldalon vezetett támadásból a Nagy Dániel instrukciói alapján futballozó vendéglátók bő tíz perc alatt gólokat szereztek: mindkétszer Nagy Tamás (képen középen, fehér mezben) volt eredményes, előbb Pap Tamás, majd Kaiser László kapu elé lőtt passzát váltotta találatra.
A magabiztosnak mondható előny nem sarkallta komolyabb erőfeszítésre a gödöllőieket, akik a 75. percben azzal szembesültek, hogy a halásztelkiek egy, a hazai kapusról kipattant labdát a hálóba kotortak. A látogatókat érzékelhetően felpaprikázta a szépítés, ám átütőerő nélküli támadójátékukkal nem kerültek közelebb az esetleges egyenlítéshez. Mi több, a 89. percben a fehér GSK megpecsételte a sorsukat: a csereként beállt Méhes Pál egy ziccert váltott gólra néhány lépésről.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 10. forduló:
Gödöllői SK – Halásztelek FC 3-1
(2-0)
Gödöllői góllövők: Nagy Tamás (2), Méhes Pál.
A Gödöllői SK csapata 19 ponttal, 23-8-as gólkülönbséggel a tabella 5. helyét foglalja el. Következik: Nagykáta SE – Gödöllői SK október 22., szombat 13.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online