Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Büntetőből mentett pontot a gödöllői tizenegy

2016-10-01 17:17:37

A találkozó előtt a gödöllői legények álltak jobban a tabellán, és azt is ki lehetett számítani, hogy a vendégek csak nagy arányú, legalább négygólos sikerük esetén előzhették volna meg a Táncsics Mihály úti társulatot.

Ettől azonban messze voltak. Annak ellenére is, hogy támadójuk a 2. percben egy elpasszolt labdára lecsapott, és a kapussal szemben állva, könyörtelenül kihasználta a tálcán kapott lehetőséget. A vezetés megnyugtatta és egy, számukra kedvezőbb helyzetbe terelte a magas védőkkel rendelkező vendégeket, akikkel szemben a fehér mezes gödöllőieknek főként a földön játszva kellett volna kifundálni valamit.
Gyakorlatilag az egész játékidő eltelt, amikor a sírból hozta vissza pontmentést az azt megelőzően jó néhány gólszerzési esélyt elmulasztó, eközben egy-egy biatorbágyi ziccert megúszó hazai gárda. A lerántásért megítélt tizenegyest a csereként pályára lépett Nagy Tamás magabiztosan értékesítette.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
Gödöllői SK – Viadukt SE Biatorbágy 1-1
(0-1)
Gödöllői góllövő: Nagy Tamás (11-esből).
A Gödöllői SK csapata 13 ponttal, 15-7-es gólkülönbséggel a tabella 7. helyét foglalja el. Következik: Tápiószecső FC – Gödöllői SK október 8., szombat 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online