Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szarvasbőgés-túrák a valkói erdészetben

2016-09-01 17:43:14

Sok minden más mellett a szeptember arról is nevezetes, hogy ekkor kezdődik a gímszarvas nászidőszaka is, amit szarvasbőgésnek hívunk. A Pilisi Parkerdő Zrt. által szervezett túrákon ebbe a természetes hangversenybe idén is belehallgathatnak az érdeklődők.

A szarvasbőgés-túrák egy-egy alkalommal korlátozott létszámú jelentkezőt fogadnak, és a helyszínen fizetendő részvételi díj ellenében vehetők igénybe. A gödöllőiek számára a leginkább elérhetők a valkói erdészet által szervezett túrák, amikre a szarvasbőgés iránt érdeklődők a kiss.bence@pprt.hu e-mail címen tudnak jelentkezni.
A túra időpontja szeptember 17. (szombat), 20. (kedd) és 30. (péntek). Találkozó 17-én és 20-án 17 órakor, 30-án 16:45 órakor a Valkói Erdészet Szép Juharfa bejáró útjánál. A túra várható időtartama 3 óra, részvételi díj 4 ezer forint/fő (a túrát 10 év alatti gyermekek térítésmentesen látogathatják).  Egy szakvezetésen egyszerre 15 fő vehet részt.

Az állatok nyugalma és a természetszeretők biztonsága érdekében a Pilisi Parkerdő Zrt. arra kér minden érdeklődőt, hogy a vezetett túrákon, és ne saját egyéni éjszakai kirándulásaikon ismerkedjenek meg a szarvasok nászával – tájékoztatta hírportálunkat Lomniczi Gergely, a Pilisi Parkerdő Zrt. szóvivője.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online