Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Parkoló lesz a sportpályából

2016-07-07 11:13:48

Szándéknyilatkozatot adtak a gödöllői képviselőtestület tagjai a Haraszti úton található Lear Corporation Hungary Kft-nek arról, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanon átmenetileg (az M3-as autópálya és a 3-as számú főút összekötésének kiépítéséig) személygépkocsik várakozására alkalmas parkolót létesítsenek.

Emlékezetes, hogy bő másfél évtizede a cég jogelődjének munkavállalói érdekképviselete  térítésmentes használatba kapta a Haraszti úti kamionparkoló és buszforduló mellett elhelyezkedő, mintegy 2.400 négyzetméteres nagyságú földrészletet, azért, hogy sportpályát alakítson ki a dolgozók számára. A beruházás egy évvel később megvalósult, a területen azonban a sporttevékenység napjainkra visszaszorult.

A cégnek jelenleg nagyobb szüksége van a parkolóra, aminek megépítése után használati szerződést köt a gödöllői önkormányzat a Lear Corporation Hungary Kft-vel az ingatlanon jelenleg is működő kamionparkoló, parkoló, buszforduló területére, valamint az újonnan kialakuló átmeneti parkoló által elfoglalt földrészletre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online