Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Üzemeltető-váltás a gödöllői skateparkban

2016-06-30 10:35:51

Emlékezetes, hogy a 2014-es önkormányzati választás előtt egy nappal átadott, több tízmillió forintos kivitelezési kiadást felemésztett Kornya Mihály utcai skatepark üzemeltetését a Gödöllői Sport Klub (GSK) extrémsport szakosztályára bízta az önkormányzat. Tavaly szeptemberben kiderült, hogy a létesítmény működtetése 1,5 millió forintot meghaladó veszteséggel járt a nyitás utáni első évben.

Július 1-jétől változás lesz az üzemeltető kilétében, mivel a Gödöllői Sport Klub – az alpolgármesteri posztjáról lemondott Pecze Dániel helyett nemrégiben megválasztott – elnöke, Pelyhe József, hivatkozva a biztonságos működtetés ellátásának aggályaira, kezdeményezte az erre vonatkozó szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését. A városvezetés ehhez hozzájárult, és határozatlan időre a Gödöllői Sport Közalapítványt bízta meg a köze kétezer négyzetméteres extrémsport objektum üzemeltetésével.
A sportág gödöllői és környékbeli hódolói továbbra is pénzért mehetnek rá a pályára: alkalmanként minimálisan 800 forintért, míg a 10 alkalomra szóló bérletet 6 ezer forintért kínálják.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online