Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Városházát a városháza helyére!

2016-06-09 09:26:58

Mi épüljön költségkímélés címén lebontásra kerülő „régi városháza” helyén? Kérdezi a nagyérdeműt a gödöllői polgármesteri hivatal.
Válaszom: RATHAUS, azaz, VÁROSHÁZA!

Már magát a kérdésfeltevést is álságosnak, hazugnak tartom. A döntést csupán a lokálpatrióta klubos képviselők támogató szavazatával hozták meg és költségkímélésről szó sem lehet. Mert miközben a polgárok ügyintézését szolgáló irodákat öt helyszínre szórták szét a városban – súlyos bérleti díjakat fizetve – a törzskar beköltözik a főtérre, egy 600 millió forintos kiadást felemésztő beruházást igénylő, fénylő, tanácsteremmel kialakított épületbe.

Tehát RATHAUS, vagyis, VÁROSHÁZA!

Mert, ha már nem épült meg a Gödöllőt elkerülő út, ha továbbra is kettészeli a várost a HÉV és a vasút, megszűnt a strand, nem lesz termálfürdő, a környező települések lakosságát is beszámítva, 150 ezer járóbeteg ellátását biztosító Tormay Károly Egészségügyi Központból sorra menekülnek az orvosok, miért ne lehetne egy a 21. századi városképet megszépítő Városháza?

Különben is, adódik a kérdés: e nélkül mit hagyna hátra az utókor számára a több mint negyedszázada Gémesi György polgármester uralta gödöllői városvezetés? Csáky Zoltán


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online