Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Keszthelyen is letették névjegyüket a gödöllői bunyósok

2016-05-12 18:41:31

Idén április utolsó napjaiban kezdődött, és május elejéén ért véget Keszthelyen a Csány-Szendrei AMK Városi Sportcsarnokban megrendezett WAKF-WACTO-SAVATE Amatőr Küzdősport Világbajnokság. Varjú László és Ócsai Zsolt tanítványai újfent remekeltek: 5 éremmel öregbítették városunk hírnevét a megmérettetésen.

A nemzetközi megmérettetésen a Gödöllői Muay Thai és Boksz Egyesület színeiben elsőként a 16 éves és 60 kilós Szabó Zsófia (képen balról a második) szállt ringbe, aki egyszerűen nem talált ellenfelet a saját korosztályában, így kérdés nem férhetett aranyérme jogosságához. Ráadásul, ezek után a felnőttek között is elindult, ahol szintén a döntőig jutott, és végül az ezüstérmet sikerült elnyernie.
Őt a 70 kilós Majláth Bianka (jobbra az első) követte a szorítóban, aki összekerült az Esztergomban egyszer már fölényesen felülmúlt a riválisával. Természetesen, a két bunyós itt is a döntőben találkozott, ahol egy nagyon színvonalas mérkőzésen ezúttal végül az ellenfél revánsot vett a korábbi vereségéért.

Ezt követően szintén egy rutinos gödöllői harcos, a 74 kilós Villányi Tamás (balra az első) húzott kesztyűt. Tamás remekül harcolt, és az elődöntőben jól irányzott ütéseivel kétszer is padlóra küldte ellenfelét, a bírók azonban mégis lepontozták, így végül a bronzérmet akasztották a nyakába.
Az utolsó Crow Gym-es versenyző a 96 kilós Módi Zsolt (jobbról a második) volt, aki egy roppant nehéz csatában diadalmaskodott a döntőben, így az erős nemzetközi mezőny tagjait megelőzve hozta el az aranyérmet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online