Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önkéntes adománygyűjtésbe kezdett a kistarcsai kórházban hálából festő gödöllői apuka

2016-05-10 15:36:34

Február elején hírportálunk is beszámolt arról a sajátos történetről, ami a kistarcsai kórházban zajlott le. A 25 éves Lakatos Norbert azzal köszönte meg kislánya egészségügyi ellátását, hogy kifestett néhány helyiséget az intézményben.

Az elmúlt hetekben a hálás gödöllői fiatalember kezdeményezése újabb és újabb epizódokkal bővült, ám Norbiék anyagi helyzete – amint az az alábbi bejegyzésből kiolvasható – nem lett jobb:
- Szerényen élek feleségemmel, Szidóniával és lányommal, Zsófiával abból a kevéske pénzből, amit munkámmal megkeresek, bevallom, sokszor kell nélkülöznünk.

A fiatal szobafestő szerkesztőségünktől is kért segítséget, aminek ezúton eleget teszünk. Ahhoz ugyanis, hogy az általa elindított mozgalom fennmaradjon, Norbinak autóra lenne szüksége, mert jármű nélkül nem tud dolgozni és a kórházaknak sem tud segíteni.
A „lélekből festő” családapa önkéntes adománygyűjtésbe kezdett az itt elérhető oldalon, és mint írja: a kampányból befolyó összegből egy használt, 2007 évjáratú Opel Vivarot (1.9 DTI) szeretne venni, amihez 1.690.000 forint áron tud hozzájutni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online