Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hatpontos rangadót nyertek a gödöllői focisták

2016-04-10 17:54:20

Az utóbbi fordulókban remek szériát produkáltak a különböző szintű megyei osztályokban szereplő gödöllői focicsapatok. A Gödöllői SK első számú gárdája kettő, a GEAC-SZIE társulata három, míg a GSK II. alakulata négy találkozót tudott le pontveszteség nélkül zsinórban.

A 22. fordulóban mind a három gödöllői különítmény vele hasonló képességű formáció ellen lépett pályára, hogy folytassa a győzelmi sorozatot. Olyannyira, hogy a GSK – úgynevezett – „hatpontos” rangadót játszott a Tököl ellen. Nem is akármilyet! Az első félidőben egy szabadrúgásból elért találattal még a vendégek vezettek, majd a térfélcserét követően nem sokkal egy szöglet utáni fejesgóllal egyenlítettek a házigazdák. Az 58. percben a tököliek emberhátrányba kerültek, miután játékosuk büntetőt érően szabálytalankodott, amiért megkapta második sárga lapját. A tizenegyest Varga Bence magabiztosan értékesítette, és ez – mint utóbb kiderült – három pontot érő megmozdulás volt.
Az egyetemi gárda nulla-három után, a lefújás előtt két perccel tudott szépíteni, így a vereséget nem tudta elkerülni. A második számú Táncsics Mihály úti csapat – Tóth Bence mesterhármasával – gólban gazdag derbit nyert idegenben, és újra közel került a dobogós helyezéshez.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 22. forduló:
Gödöllői SK – Tököl VSK 2-1
(0-1)
Gödöllői gólok: Kékesi Alex, Varga Bence (11-esből).
A Gödöllői SK csapata 34 ponttal, 22-22-es gólkülönbséggel a tabella 5. helyét foglalja el. Következik: Nagykáta SE – Gödöllői SK április 17., vasárnap 16 óra.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 22. forduló:
Piliscsaba SE – Gödöllői EAC-SZIE 3-1
(1-0)
Gödöllői góllövő: Vitárius Tamás.
A GEAC-SZIE csapata 24 ponttal, 45-60-as gólkülönbséggel a csoport táblázatának 11. helyezettje.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 22. forduló:
Mogyoród KSK – Gödöllői SK II. 3-5
(1-2)
Gödöllői gólszerzők: Tóth Bence (3), Szabó László, Pakuts Barna.
A Gödöllői SK II. csapata 44 ponttal, 68-38-as gólkülönbséggel a tabella 4. helyén áll a csoportban.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online