Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Esztergomban is gyarapították éremkollekciójukat a gödöllői K1-esek

2016-04-10 11:43:46

Március végén Esztergomban rendezték meg a Nyílt Nemzetközi Harcművészeti Bajnokságot. A Gödöllői Muay Thai és Boksz Egyesület ezúttal 6 versenyzőjét indította el a sporteseményen, és – mint azt már megszokhattuk – az öklözők döntő többsége éremmel a nyakában térhetett haza. Varjú László és Ócsai Zsolt tanítványai 1 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzérem, valamint 2 negyedik hely birtokában fejezték be a rangos nemzetközi versenyt.


Elsőként a fiatalok szálltak ringbe. Kádár Norbert önbizalomtól duzzadva tért vissza a harcba, és magabiztos teljesítményével bronzéremhez jutott az erős mezőnyben. Őt Anselment Adrián követte, aki végigverte a mezőnyt, majd a döntőben gyakorlatilag zsákolt az ellenfelén: egészen addig, amíg riválisa egy combrúgás után fel nem adta a küzdelmet.
A hölgyek mezőnyéből ismét kimagaslott Majláth Bianka, aki a fináléban óriási harcot vívott, és végül – köszönhetően a kárára tévedő, kissé egyoldalú pontozásnak is – az ezüstérem került a nyakába.
Módi Zsolt tapasztalatlansága ellenére is remekül helytállt, ezáltal a második helyet sikerült megszereznie. Ezután az első mérkőzéseit játszó Gódor Miklós lépett a szorítóba, akitől debütálóként szép teljesítmény volt a 4. hely kivívása. Utolsó gödöllői versenyzőként Demetrovics Ádámért izgulhattak a trénerek. Ádám a kőkemény mezőnyben az elődöntőig verekedte magát, azonban a bronzmeccsen térdsérülése miatt nem tudott kiállni, így ő is a 4. helyet kaparintotta meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online