Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A láthatóság létkérdés a magyar kisvállalatok számára

2016-03-02 15:35:32

Látni, látszani, kiszolgálni. A magyar vállalkozások fontos sikertényezői ezek, amelyek megvalósulásában nyújtanak segítséget az Invitel, kifejezetten kisvállalatok mindennapi munkáját támogató szolgáltatásai. A teljes mértékben kombinálható Profi vezetékes internet,- telefon- és TV-csomagok stabil telekommunikációs hátteret biztosítanak a cégeknek. Így a vállalkozások könnyebben megláthatják az üzleti lehetőségeket és leendő ügyfélkörüket változatos igényeikkel együtt. Egyben ők maguk is jobban láthatóvá, elérhetővé válhatnak és vevőik, megrendelőik kiszolgálása is egyszerűsödhet. Továbbá a Gödöllőn is szolgáltató Invitel versenyképes konstrukciójának köszönhetően, minél többfajta vezetékes szolgáltatást rendelnek meg egyidejűleg, annál nagyobb kedvezményben részesülhetnek a vállalkozások.

A magyar kisvállalatok sikerének záloga: látni, látszani, kiszolgálni
Az Invitel tapasztalatai szerint, a legfrissebb felmérések eredményeivel egybevágóan, a magyar kisvállalatok számára is egyre fontosabb kérdéssé válik az ügyfélszerzés és az ügyfélélmény fokozása. A potenciális megrendelők megcélzásához azonban maguknak a vállalkozásoknak is láthatóvá kell válniuk. Ehhez szinte elengedhetetlen az online jelenlét, egy egyszerűen létrehozható és fenntartható saját honlap, illetve a könnyen megjegyezhető, céges e-mail cím. A kisebb hazai cégek 56 százaléka azonban még mindig nem rendelkezik weboldallal. (A Deloitte 2016-os jelentése alapján)
A hatékony ügyfélkezelés szempontjából éppen ilyen fontos az is, hogy egy vállalkozás telefonvonalai se legyenek állandóan foglaltak. Sőt, további sikertényező lehet, ha vendégkörük, ügyfeleik is használhatják Wi-Fi hálózatukat. A fogyasztók ugyanis ma már szinte természetesnek veszik az internet-hozzáférést a legegyszerűbb szolgáltatások igénybevétele során is. Emellett mind nagyobb igény mutatkozik a várótermekben, éttermekben, szálláshelyeken a publikus televíziózásra. Ezért a kisvállalatoknak a tökéletes ügyfélkiszolgálás érdekében a Wi-Fi mellett a jogtiszta, üzleti TV-szolgáltatás biztosítására sem árt gondolniuk. Ezt támasztja alá az az adat is, miszerint minden tizedik kis- és közepes méretű vállalat ma már okostévével is bővíti eszköztárát. (A K&H legfrissebb kkv bizalmi index kutatása alapján)

Megbízható és professzionális segítség a mindennapi munkában
- Ismerve a kisvállalatok mindennapi munkáját, a szegmens sokszínűségét, kialakítottunk számukra egy olyan szolgáltatás-konstrukciót, amely hatékonyan támogatja működésüket. Profi elnevezésű portfóliónkkal a vállalkozások megbízható, professzionális és stabil szolgáltatásokra alapozhatják tevékenységüket. Kiemelve a mind fontosabbá váló internet elérhetőséget, amely az ügyfélszerzés szempontjából jelentős online jelenlétet is biztosítja számukra a már meglévő megrendelőik, vásárlóik igényeinek kiszolgálásán túl. Csomagjaink versenyképességét a szolgáltatási kör bővítésével is fokozni kívántuk. Ezért márciustól kisvállalati ügyfeleink az internet és telefon mellé már publikus TV-szolgáltatást is választhatnak, amellyel tovább növelhetik vendégeik kényelmét, elégedettségét – fogalmazott Iski István, az Invitel lakossági és kisvállalati üzletágának marketingigazgatója.

Az Invitellel profin kombinálhatnak a vállalkozások
Az új konstrukció kialakításakor a szolgáltatáskínálat bővítése mellett a Gödöllőn is szolgáltató Invitelnél az is fontos szempont volt, hogy kedvezményes ajánlatokkal támogassák a vállalkozások munkáját. Egy kisvállalatnak ugyanis alaposan meg kell gondolnia kiadásait, beleértve telekommunikációs költségeit is. Az Invitel Profi céges vezetékes internet,- telefon- és TV-csomagjai teljes mértékben szabadon kombinálhatók, ezért minden érdeklődő megtalálja köztük a számára leginkább előnyös ajánlati struktúrát, és azt a szolgáltatást, amelyre valóban szüksége van. Legyen szó pékségről, kávézóról, ügyvédi irodáról, autószerelő műhelyről, étteremről vagy szálláshelyről. Ráadásul egyéves határozott idejű szerződéskötés esetén annál nagyobb havidíj-kedvezményben részesülhetnek a vállalkozások, minél többfajta vezetékes Profi szolgáltatást rendelnek meg egyidejűleg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online