Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Indul a tavaszi szezon a gödöllői focicsapok számára

2016-02-26 10:11:32

Február utolsó vasárnapján megkezdi szereplését a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2015/2016-is idényének tavaszi szezonjában a Gödöllői SK csapata. A Táncsics Mihály úti társulat Szász Ferenc edző irányításával a 9. helyről, 21 ponttal, 13-16-os gólkülönbséggel vág neki a pontvadászat második felének. A gödöllői tizenegy Nagykőrösön lép először pályára, majd június 5-én a Biatorbágy ellen hazai pályán zárja az idényt.
A tavasz folyamán a Pest megyei Kupa (MK-előselejtező) 4., legjobb tizenhat közé jutásról határozó fordulójában a megyei másodosztályú Aszód FC együttesével találkozik a Gödöllői SK. A mérkőzést április 6-án, szerdán 16.30 órától rendezik meg Aszódon.

Mivel a Gödöllői SK – a húsvéti hétvégét leszámítva – vasárnaponként fogadja riválisait, a megyei harmadosztály Közép-csoportjában érdekelt Gödöllői SK II. alakulata többször is szombaton játszik a Táncsics Mihály úti sportcentrumban. AGSK II 26 ponttal, 39-23-as gólkülönbséggel a 7. helyről vág neki a tavaszi szezonnak.

A Pest megyei II. osztályú pontvadászat Közép-csoportjában szereplő Gödöllői EAC-SZIE formációja többnyire várnaponként játszik hazai környezetben (egyetemi pálya): Nagy Béla csapata 14 ponttal (31-43-as gólkülönbség) a 12. helyről indul csatába a pontokért.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online