Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hetedszer lesz esküvő kiállítás Gödöllőn

2016-02-03 11:19:58

Az előző évekhez hasonlóan, február elején idén is megrendezik a Gödöllői Esküvő Kiállítást. A különleges rendezvény megálmodói 2016-ban immár hetedik alkalommal adnak teret a programnak városunkban, és – ahogy minden évben – most is próbálnak majd valami újdonsággal kedveskedni az eseményt felkeresőknek.
A legjelentősebb nóvum az, hogy – a nagy érdeklődésre való tekintettel – új, tágasabb helyszínre költöztették az eseményt: a Szabadság tér 1. szám alatt található Rézgombos Szolgáltató- és Inkubátorházba.

A szervezők célja, hogy a kiállítással segítséget nyújtsanak az ifjú pároknak, hiszen a piacon sok szolgáltató van, így nem mindig egyszerű a választás. Eltérően a pesti kiállításoktól, Gödöllőn családias környezetben próbálnak segíteni, bízva abban, hogy a házasulandó párok megtalálják azokat a szolgáltatókat, akik még hiányoznak esküvőjük palettájából.

A Gödöllői Esküvő Kiállítás február 6-án, szombaton 10 és 18 óra között kereshető fel a Rézgombos Szolgáltató- és Inkubátorház második emeletén lévő nagyteremben.  A felnőttek számára 800 forintért kínálják a belépőt, míg a gyermekeknek (7-12 éves korig) 600 forintot kell fizetniük. A VII. Gödöllői Esküvő Kiállításról bővebb információ itt található.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online