Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pontot rabolt a TEVA-hatos Szabolcsban

2016-01-29 20:09:56

NB I. alapszakasz, 17. forduló:
Fatum-Nyíregyháza – TEVA-Gödöllői RC 3-2
(22, -23, -19, 20, 11)

Rangadóra készültek a csapatok, hiszen matematikailag még mindkét társulatnak volt esélye arra, hogy megcsípje az alapszakasz negyedik helyét. A házigazdáknak valamivel kevesebb, a vendégeknek egy hajszállal több. Mindenesetre, a gödöllői győzelem lényegesen kedvezőbb pozícióba sodorhatta Horváth András különítményét.

Cseppet sem javított a TEVA-hatos helyzetén, hogy az idegenlégiósokat is foglalkoztató nyírségiek otthonukban a mezőny szinte bármely együttesére veszélyesek. Az első játszma szoros és fordulatos volt, de a végjátékból a kevesebbet hibázó házigazdák jöttek ki jobban. Nem úgy a második, majd a harmadik szettben, amikor a gödöllőiek már érvényesítették akaratukat, és – Széles Petra támadószerváinak, valamint a sáncvédekezésnek is köszönhetően – fordítottak.
A nyírségiek azonban nem adták fel, így döntő felvonásra késztették riválisukat. A záró etap arról is határozott, hogy melyik csapat szerez két, és melyik egy pontot. Nos, a vendéglátóknak sikerült, akik kínosan ügyeltek arra, hogy megtartsák 4-4 után megkaparintott többpontos előnyüket a végső sípszóig.

A TEVA-Gödöllői RC csapata 32 ponttal, 35-26-os szett- és 1.350-1.220-as pontaránnyal az 5. a tabellán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online