Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőről Milánóba repítette szerencsés ügyfelét az Invitel

2015-10-29 10:01:23

Idén Milánóban került sor a nemzetközi zenei világ legnagyobb sztárjait és legjobb előadóit felvonultató MTV Europe Music Awards díjátadó gálára, amelyen az Invitel és a zenecsatorna jóvoltából a gödöllői Pintérné Kolb Dóra is részt vehetett párjával együtt. Az október 25-ei show házigazdája a brit szupersztár, Ed Sheeran, háziasszonya pedig az ausztrál modell-színésznő, Ruby Rose volt.

Meglepetés az Inviteltől
A vezető tervezőként dolgozó gödöllői Pintérné Kolb Dóra pár perc alatt regisztrált az Invitel nyereményjátékában, ám álmában sem gondolta volna, hogy esélye lehet Milánóba utazni. Így annál nagyobb volt az öröme, amikor értesült a hírről, hogy ő az a szerencsés Invitel-előfizető, aki részt vehet az MTV Europe Music Awards díjátadóján.
- Az Invitel hírlevelében figyeltem fel a játékra, és mivel igen egyszerűen lehetett regisztrálni, meg is tettem. Már szinte el is feledkeztem volna az egészről, amikor nagy meglepetésemre kaptam egy gratuláló értesítőt. Be is mentem a gödöllői Invitel Pontba, ahol megerősítettek abban, hogy valóban én vagyok a kisorsolt nyertes, aki másodmagával elutazhat Olaszországba, a díjátadóra. Az ügyfélszolgálatos munkatársak nagyon kedvesek voltak, velem együtt örültek és elmesélték, hogy a vállalat ezzel a játékkal is szeretett volna lehetőséget nyújtani hűséges ügyfeleinek ahhoz, hogy életre szóló élményekkel gazdagodhassanak – mondta Dóra.

Az internettel kitárul a világ
Dóra Családi tévécsomaggal rendelkezik, ám a gazdag ismeretterjesztő csatornakínálat mellett számára a megbízható internet szolgáltatás is rendkívül fontos. A világháló nélkülözhetetlen napi munkája során, de a kapcsolattartásban is nagy segítségére van.
- Már nagyon sok éve Invitel előfizetők vagyunk, régóta élvezzük a minőségi szolgáltatásokat. A tervezéshez szükséges szabványokat és tájékoztatókat is a világhálón keresztül érem el, így a munkám miatt nagyon fontos számomra a stabil és gyors internet. A web egy fantasztikus dolog, hiszen a harmincéves egyetemi találkozónkat is az egyik legnagyobb közösségi oldalon keresztül szerveztük meg. Amikor kiderült, hogy én utazhatok Milánóba, a neten keresztül néztem utána az MTV EMA részleteinek, sőt videókat is találtam a korábbi díjátadókról. Emellett kigyűjtöttem a milánói látnivalókat is – tette hozzá a boldog nyertes, aki olyan nagyszerű előadókat láthatott élőben a gálán, mint Andrea Bocelli, Ellie Goulding, vagy Pharrell Williams.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online