Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egygólos gödöllői győzelem a „darazsak” ellen

2015-10-03 17:27:52

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
Gödöllői SK – Nagykáta SE 1-0
(1-0)

Három elvesztett derbi után fontos összecsapás várt a gödöllői tizenegyre, amely hazai környezetben fogadta a megyei másodosztály Keleti-csoportjából bajnokként feljutott Nagykáta együttesét. Azzal együtt, hogy az első félidőben a vendégek voltak kezdeményezőbbek, a házigazdák szereztek gólt: a 33. percben, egy bal oldali szöglet utáni kapu előtt kavarodásnál Varga Bence eszmélt a leghamarabb, és a nagykátai hálóba juttatta a bőrgolyót. 
A térfélcseréig egyenlíthettek volna a vizitálók, ám Rácz Márk büntetőt védett, miután útját állta a jobb sarokba tartó labdának. A kihagyott tizenegyes a folytatásra kissé rányomta a bélyegét a darazsak kinézetére hasonlító mezben pályára lépett nagykátaiak teljesítményére: kevesebbet próbálkoztak, miközben teret adtak Szász Ferenc csapatának, amely – mivel kínálkozó lehetőségeit elpuskázta – a végső sípaszóig nem tudta növelni egygólos előnyét.


Nyolc forduló után a Gödöllői SK csapata 13 ponttal, 7-8-as gólkülönbséggel a tabella 10. helyét foglalja el. Következik: CSO-KI Sport – Gödöllői SK október 11., vasárnap 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online