Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két büntetőt értékesítve nyert a Tököl a Gödöllő ellen

2015-09-26 19:47:55

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:
Tököl VSK – Gödöllői SK 4-1
(1-1)

Zsinórban elszenvedett két bajnoki veresége után a tavasszal az NB III-ból kiesett, eddig hat pont megszerzésére képes Tököl vendégeként próbálkozott kozmetikázni mutatóján Szász Ferenc társulata. A gödöllőiek törekvését csupán ideig-óráig kísérte siker.

A házigazdák – Frank Tamás révén – a 25. percben egy jogosnak tekinthető tizenegyesből szereztek vezetést. Előnyük azonban mindössze bő öt percig tartott, mert Józsa Tamás akciógóljával egyenlített a GSK.
A második félidő már főként a tököliekről szólt. Az 56. percben Terbócs Richárd szabadrúgása után a megpattanó labda védhetetlenül vágódott a látogatók hálójába. A 65. percben Hevesi Milán tizenhatoson belüli megmozdulását szabálytalannak ítélte a játékvezető, aki nem csak a büntetőpontra mutatott, hanem – némiképp túlzóan – egyből piros lapot adott a gödöllői védőnek. A tizenegyest Frank Tamás értékesítette, majd mintegy negyedórával a végső sípszó előtt Szécsi Attila is bevette az ekkorra már lelkileg sem igazán stabil vendégek kapuját.

Hét forduló után a Gödöllői SK csapata 10 ponttal, 6-8-as gólkülönbséggel a tabella 10. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Nagykáta SE október 3., szombat 15 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online