Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Széles Petra Európa-liga győztes

2015-09-13 19:46:58

Minden bizonnyal kevesen gondolták, hogy a belga szövetségi kapitány, Jan de Brandt által irányított, a szeptember 26-án kezdődő, holland-belga közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar női röplabda válogatott a felkészülési időszakban megnyeri az Európa-ligát.
Pedig így történt, mert – a szeptember 10-i, hazai környezetben elért 3-0 arányú siker után – a törökök elleni finálé szeptember 13-i, izmiri visszavágóján a magyar hölgyek ugyan 3-1-re kikaptak, ám az aranyszettben 15-13 arányban diadalmaskodtak.


Bár a kontinensviadalra történő ráhangolódás kezdeti szakaszában városunk hatosának tagjai közül a nemzeti csapat bő keretében többen is (Csengeri Petra megsérült, Szakmáry Gréta Békéscsabára igazolt, Bánlaki Mária a keretszűkítésnél kimaradt) megfordultak, végül egyetlen gödöllői játékos maradt az éles bevetésekre. A TEVA-Gödöllői RC csapatkapitánya, a centerposzton jeleskedő Széles Petra, aki jelentős mértékben hozzájárult a magyar csapat bravúros sikeréhez, amivel röplabdás pályafutása eddigi legnagyobb sikerét érte el. Fotó: Muzslay Péter


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online