Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szuper liga döntő szuper gödöllői atlétákkal

2015-09-07 08:11:04

Szeptember első hétvégéjén Debrecenben, a Gyulai István Atlétikai Stadionban rendezték meg a jelentős pénzdíjakkal honorált Magyar Szuper Liga Döntőt, ahol az egész éves szereplés alapján minden számban a legjobb 7 versenyző indulhatott, kiegészülve a Junior Liga első helyezettjével. A Gödöllői EAC versenyzői 5 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzéremmel tértek haza a pénzdíjas (az első helyezett 150 ezer, a második 100 ezer, míg a harmadik 70 ezer forintot kapott, és a nyolcadik is 20 ezer forinttal gazdagodott) viadalról.

A gödöllői sprinterkirálynő, Kaptur Éva a teljes mezőnyben egyedülálló teljesítménnyel két aranyérmet (100 és 200 méter) és egy ezüstérmet (400 méter) nyert. Répási Petra, a még junior korú GEAC-gátas első helyen végzett a 100 méteres gátfutásban, illetve 5. lett 100 méter síkon. Kovács Zoltán óriási izgalmak közepette, mindössze 5 századmásodperc előnnyel nyerte a 400 méteres síkfutást, Juhász Fanni pedig jobb kísérleti mutatóval a női rúdugrást, ami előtt 100 méter gáton 4. lett.

A Gödöllői EAC utánpótlásának erejét jelzi, hogy a Répási Petrához hasonlóan junior korú Kriszt Botond hárompróbában bronzérmet, míg Ajkler Eszter 5. helyet szerzett. Utóbbi 100 méter gáton a 7. helyért járó pénzdíjat is bezsebelte.

A felsorolt eredmények feltétlen bizakodásra adnak okot az országos csapatbajnokság szeptember 12-13-án esedékes székesfehérvári döntőjére, ahol a GEAC együttese – kiegészülve az Ikarus és a BEAC versenyzőivel – bajnoki címének megvédésére készül.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online