Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői liga-sikerek az atléták ifi- és junior Budapest-bajnokságán

2015-08-31 10:11:18

Augusztus utolsó hétvégéjén a budapesti Ikarus-pályán rendezték meg a junior és ifjúsági Budapest-bajnokságot, ami egyben az utolsó liga-verseny is volt az atlétáknak. A Gödöllői EAC versenyzői számos értékes eredmény értek el, amik közül kiemelhető a többpróbázók szereplése, akik a szeptemberi országos bajnokságra készülve, négy-négy számban indultak.

Renner Luca kiváló eredménnyel nyerte az ifjúsági liga versenyt magasugrásban (174 centiméter), távolugrásban (575 centiméter), 100 méteres gátfutásban (14,99 másodperc) és ezüstérmes lett súlylökésben (11,82 méter).
A juniorok között Ajkler Eszter ezüstérmes lett magasugrásban (165 centiméter) és 100 méteres gátfutásban, távolugrásban és súlylökésben azonban nem került a dobogóra.
A négy számából háromban egyéni csúcsot teljesítő Kriszt Botond 110 méteres gátfutásban (15,63 másodperc) aranyérmes, diszkoszvetésben (38,63 méter) ezüstérmes, rúdugrásban (410 centméter) és súlylökésben (11,84 méter) bronzérmes lett.

Elismerésre méltó a Gödöllői EAC rúdugróinak teljesítménye is. A nőknél Juhász Fanni (380 centiméter) nyerte a Szuper Liga versenyt, ahol Kriszt Annamária 340 centiméteres egyéni csúccsal 6. lett, az ifjúsági liga viadalon pedig első. Az ifi fiúknál Szamosi András (420 centiméter) arany-, Simonváros Csanád (410 centiméter) ezüstérmet vehetett át.

A gödöllői hosszútávfutók közül a nagy melegben Fekete Ábel aranyérmet, Kapitány Márton bronzérmet nyert az ifjúsági ligában 2000 méter akadályon, míg Nagy Imola 2., Gelle Annamária pedig 3. lett a junior liga 5000 méteres versenyében. Rajtuk kívül Esztergály Koppány bronzérmet szerzett súlylökésben és gerelyhajításban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online