Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Döntetlennel debütáltak a gödöllői focisták

2015-08-15 19:28:30

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 1. forduló:
Gödöllői SK – Nagykőrösi Kinizsi FC 1-1
(1-1)

Az elmúlt bajnoki idényben hatodik helyen végzett nagykőrösiek ellen debütált a 2015/2016-os pontvadászatban a megyei elitosztályú tagságát utolsóként megőrző gödöllői tizenegy. A találkozó az új hazai tréner, Szász Ferenc bemutatkozásáról is szólt. A gödöllői gárda személyi összetétele csupán néhány helyen változott a tavaszi záróderbin pályára lépett formációhoz képest, a távozókat főként ígéretesnek tartott váci és isaszegi igazolásokkal pótolták.

Ami a rendkívüli hőségben lezajlott találkozó krónikáját illeti, a végeredmény már az első félidőben kialakult. A 19. percben Maródi György átadására jó ütemben érkezett Nagy Tamás, és megszerezte a vezetést a hazaiaknak. Ezt követően akadtak még lehetőségek a teljes összeszokottságtól egyelőre messze lévő gödöllőiek előtt, ám az előnyt nem tudták növelni. Időközben viszont magára talált a nagykőrösi csapat, amely átvette a játék irányítását, majd a 41. percben Medgyesi László révén egy szabadrúgásból elért bombagóllal egyenlített.
A fordulás után egyik fél sem tudott eredményesen megújulni, ezáltal a legfőbb említésre méltó mozzanat az volt, amikor a 89. percben a játékvezető – feltehetőleg ütésért – egyből piros lappal „jutalmazta” a csereként beállt nagykőrösi Mojzes Róbertet.


Következik: Veresegyház VSK – Gödöllői SK augusztus 23., vasárnap 17 óra. Ezt megelőzően, augusztus 19-én, szerdán 18 órától a gödöllői csapat Kismaroson játszik a Pest megyei Kupa első fordulójában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online