Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Terepjáró csapódott a szalagkorlátnak az M3-ason

2015-07-27 08:56:01

Nekiütközött a külső szalagkorlátnak, megpördült az úttesten, majd a belső szalagkorlátnak csapódott egy terepjáró július 26-án, a kora délutáni órákban az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mogyoródnál, a 21-es kilométernél.


A gépkocsiban hárman utaztak, mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsot, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt egy sávban haladt a forgalom a főváros irányába, ezért kisebb torlódás alakult ki az érintett útszakaszon – közölte hírportálunkkal Csámpai Attila.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője egy másik, néhány órával korábban bekövetkezett baleset részleteiről is beszámolt, miszerint: lesodródott az úttestről és az út menti árokba csapódott egy motorkerékpár Hévízgyörk és Galgahévíz közötti úton.


A motoron ketten utaztak, mindketten súlyos sérüléseket szenvedetek. Az aszódi hivatásos tűzoltók a mentők segítségével a két sérültet az árokból kiemelték, a mentőknek átadták. A súlyosabb sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az összetört jármű kiemeléséről, elszállításáról a rendőrség gondoskodott. Fotók: PMKI Gödöllő HTTP és PMKI Aszód Őrs


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online