Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négy világbajnoki érmet szereztek a gödöllői harcosok Zalaegerszegen

2015-06-10 09:26:33

Varjú László és Ócsai Zsolt, a gödöllői Crow-Gym edzői öt versenyzőt küldtek szorítóba a Zalaegerszegen megrendezett WAKF Amatőr Küzdősport Világbajnokságon. A sportolók K1 és Thai-boksz szabályrendszerben is indulhattak volna, de a gödöllőiek ezúttal a Kick-light kategóriát választották.

Elsőként a 14 éves Anselment Adrián lépett a ringbe a -72 kg-osok mezőnyében. Sajnos, a döntőben a bíró leléptette, mert leütötte az ellenfelét. A kick-light szabályrendszerben ez nem megengedett, így ezüstérmes lett.
Őt a 16 esztendős Kádár Norbert követte a -61 kilogrammosok között, és finoman szólva is simán nyerte meg minden küzdelmét, ezáltal felállhatott a dobogó felső fokára.


Ezután Peteranecz Viktor jött a -73 kilogrammosok mezőnyében. Remekül bunyózott, ám sajnos a hazai pálya újfent lejtett! A selejtezőkben messze felülpontozták zalai ellenfelét, ezért nem kerülhetett be az elődöntőbe, vagyis, be kellett érnie az ötödik hellyel.
Nem úgy Majláth Biankának, akit a bírók külön is megdicsértek lehengerlő teljesítménye miatt, miután nyakába akasztották az aranyat, amit a -67 kilogrammosok versenyében szerzett meg.
Végezetül Villányi Tamás húzott kesztyűt a gödöllőiek közül. A 74 kilóval mérlegelt harcos kiválóan menetelt, a döntőben egy 4 danos taekwon-do mestertől kapott ki, akinek nem volt könnyű dolga ellene.

Az összesített mérleg 2-2 arany- és ezüstmedál valamint egy pontokat érő 5. helyezés. Azaz: a Crow-Gym ismét jól szerepelt egy jelentős megmérettetésen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online