Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lerohanta a biatorbágyi tizenegy a gödöllőit

2015-05-30 19:20:10

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 29. forduló:
Gödöllői SK – Viadukt SE Biatorbágy 0-3
(0-0)

Nagyobb tétje volt a házigazdák számára a találkozónak, hiszen Nagy Dániel csapata abban a tudatban léphetett pályára, hogy sikere esetén megerősíti – várhatóan kiesést nem érő – pozícióját a tabellán.
Viszonylag korán vezetéshez juthattak volna a vendéglátók, ám a 2. percben a Viadukt SE hálóőre bravúros mozdulattal ütötte ki a labdát a bal felső sarokból. Ezt követően egyik csapat sem „kockáztatta” a gólszerzést, ezáltal némi megváltást jelentett, hogy a játékvezető időben lefújta az első félidőt.


A fordulás után valamelyest többet birtokolta a játékszert a gödöllői tizenegy, ám ebből nem profitáltak a fehér mezesek. Nem úgy a Biatorbágy, amely a szélvészgyors Kiss János révén az 51. percben, egy bal oldali egyéni akcióból vezetést szerzett. A hazaiak megpróbáltak rákapcsolni, de támadásaikban nyomát sem lehetett fellelni a hatékonyságnak. Ráadásul, a 69. percben Kiss János a leshatáron vehette át a labdát, és a gödöllői kapussal szemben már nem volt nehéz dolga, hogy a hálóba gurítson. Néhány perccel később Kiss annyiban vált főszereplővé, hogy elrobogott a bal szélen, és beadására remek ütemben érkezett Novák Lőrinc, aki beállította a látottak alapján reálisnak mondható végeredményt.
Semmit sem befolyásolt, azonban adalékként szolgál, hogy a játékvezető a 90. percben kiállította Milkó Dávidot, a GSK támadóját.

A Gödöllői SK csapata 33 ponttal, 46-66-os gólkülönbséggel a tabella 12. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Hévízgyörki SC – Gödöllői SK június 6., szombat 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online