Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fölényes gödöllői focisikerek

2015-05-10 18:40:59

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 26. forduló:
Fortuna SC Kismaros – Gödöllői EAC 0-4
(0-1)

Középcsapatok rangadójának számított a találkozó, ami előtt tudni lehetett, hogy győzelme esetén az egyetemi formáció megelőzi a vendéglátókat a csoport tabelláján. A helycsere megtörtént, mert Nagy Béla együttese – főként a második félidőben mutatott hatékony játékának köszönhetően – simán múlta felül a házigazdákat. A GEAC találatait Czuczor Attila (2), valamint Abdalla Aimen és Bánki Edömér szerezték.

A Gödöllői EAC együttese 29 ponttal, 54-56-os gólkülönbséggel a 9. helyen áll a csoport tabelláján.


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 26. forduló:
Gödöllői SK II. – Püspökszilágy SE 7-1
(3-1)

Mint egy falat kenyér, úgy kellett a siker a második számú gödöllői egységnek, hogy saját maga irányíthassa a sorsát a dobogóért folytatott küzdelemben. A püspökszilágyiak számára kevésbé jelentett komoly tétet a meccs, hiszen már a mérkőzés előtt biztos volt, hogy az 5. helynél lejjebb nem végezhetnek.

Aki kicsit késve érkezett a találkozóra, jócskán lemaradt az első félidő lényegéről. Történt ugyanis, hogy negyedóra alatt négyszer került kapuba a játékszer. Smeló Dávid már a 3. percben vezetéshez juttatta a hazaiakat, amikor a Szeles Dávid által előrevágott labdát kapásból a vendégek hálójába rúgta. Pár perccel később Szabó László (képen 27-es mezben) növelte a GSK II. előnyét, majd egy fejesgóllal szépített a püspökszilágyi társulat. Hevesi Milán azonban egy jó eltalált ballábas lövéssel visszaállította a csapatok közötti kétegységnyi különbséget.
A második félidőben tovább tágult a rés a riválisok között. Ebben az is közrejátszott, hogy az 57. perctől a gödöllői tizenegy emberelőnyben futballozhatott. A lefújásig Szabó László kétszer, míg Oszvári Tamás és Pakuts Barna egyszer-egyszer fogadhatta csapattársai gratulációját.

A Gödöllői SK II. csapata 60 ponttal, 111-37-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online