Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pontot ért a battai antifoci Gödöllőn

2015-05-02 18:52:37

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 25. forduló:
Gödöllői SK – Százhalombattai LK 0-0


Az elvi kiesést jelentő pozíciók elkerülése szempontjából mindkét társulat számára fontos volt, hogy miként osztoznak a pontokon. Az ütközetet a vendégek várták kedvezőbb helyzetből, ezáltal egy esetleges döntetlen nekik „ért többet”.
Látszódott is a battaiak játékán, hogy szeretnék gól nélkül megúszni a találkozót. Az első félidőben még csak-csak próbálkoztak támadásokkal a sárga-feketék, a második játékrészben azonban szinte csak romboltak. Más kérdés, hogy antifocijukkal elérték a céljukat.

Igaz, ehhez többször a szerencsét is segítségül hívták. Az összecsapás 10. percének tájékán Koziorowski Richárd szépen tisztára játszotta magát a tizenhatoson belül, és már csak a százhalombattai hálóőrrel állt szemben, de ballábas lövését követően a bőrgolyó kicsivel a bal kapufa mellett hagyta el a küzdőteret. A 65. percben a nem sokkal korábban csereként pályára lépett Nagy Roland szerezhetett volna gólt a szél támogatását is élvező hazaiaknak, ám nagy erejű lapos löketébe az egyik vendégvédő önfeláldozóan belevetődött.
Nem jelentett megoldást a gödöllői gólínség feloldására, hogy Nagy Dániel formációja jobbára középen, a tömörülő battai védelem átjátszásával kísérletezett. Miként az sem, hogy a házigazdák kicsikartak három szabadrúgást, ám a kecsegtetető helyekről leadott lövés után a labda rendre elkerülte a látogatók kapuját.


A Gödöllői SK csapata 27 ponttal, 38-54-es gólkülönbséggel a tabella 12. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Dabas-Gyón FC – Gödöllői SK május 9., szombat 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online