Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hatott vágott a GSK II. a Váchartyánnak

2015-04-26 18:37:50

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 24. forduló:
Gödöllői SK II. – Váchartyán KSE 6-0
(1-0)

Az utolsó előtti helyezett váchartyániak ellen nem jelenthetett gondot a három bajnoki pont begyűjtése a második számú gödöllői egység számára. Ráadásul, ez kötelező volt, hogy megmaradjon a közvetlen riválisok, a Mogyoród FC és Csömör elleni rangadókat egyaránt 3-1-re elbukó házigazdák dobogós esélye.

Alig húsz percet kellett várni arra, hogy a mérkőzés folyamán egykapuzó és temérdek lehetőségek elpuskázó házigazdák vezetéshez jussanak. Pakuts Barnát (képen középen, fehér felsőben) addig taszigálták a vendég védők a tizenhatoson belül, amíg a játékvezető kénytelen volt a büntetőpontra mutatni. A tizenegyest a sértett magabiztosan értékesítette, mi több, az ő góljával indult a második félidő, mivel egy becenterezett labdát néhány lépésről a váchartyáni kapuba terelt.


Ezt követően tovább nőtt a különbség a két csapat között: a gödöllőiek közül Szabó László, majd Pintér Krisztián, Tury Viktor, majd az utolsó percben ismét Szabó László bizonyult eredményesnek az egyoldalú ütközet során – írd és mondd – egyetlen támadásvezetésre sem képes vizitálók ellen. Szabó második találata a Gödöllői SK II. századik gólja volt a bajnokságban.

A Gödöllői SK II. csapata 54 ponttal, 100-35-ös gólkülönbséggel a tabella 2. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online