Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szünet után kényszerült térdre Érden a gödöllői tizenegy

2015-04-25 18:44:33

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 24. forduló:
Érdi VSE – Gödöllői SK 4-1
(0-0)

Nem igazán számított a találkozó esélyesének a gödöllői tizenegy a bajnoki tabellát hétpontos előnnyel vezető Érd otthonában. Más kérdés, hogy a hazaiak kevésbé brillíroznak a tavaszi szezonban, mivel az eddig lejátszott nyolc mérkőzésükön mindössze 11 pontot gyűjtöttek az őszi 43 egységhez.

Az első félidőben meglephette volna az érdieket Nagy Dániel formációja, hiszen két olyan, kapu előtti kavarodás is volt, amikor a gödöllői játékosok „góltól mentették meg” a házigazdákat.
A fordulást követően nem sokkal Nagy Barnabás összefejelt az egyik érdi védővel, és miközben a kispadnál ápolták, a vendéglátók vezetéshez jutottak. Előnyüket bő negyedóra elteltével megduplázták, majd a 79. percben Koziorowski Richárd beadásából Milkó Dávid szépített. Ezt követően a hosszabb cserepaddal rendelkező hazaiak alaposan lábra kaptak, és a hajrában bedarálták a Gödöllői SK csapatát.

A Gödöllői SK csapata 26 ponttal, 38-54-es gólkülönbséggel a tabella 12. helyén áll a Pest megyei bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Százhalombattai LK május 2., szombat 16.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 24. forduló:
Vác-Deákvár SE – Gödöllői EAC 2-1
(1-0)

Egyfajta ki-ki találkozóra készülhetett Nagy Béla együttese, amelynek kellettetek a pontok, hogy stabilizálja magát a csoport középmezőnyében. A vendégek törekvése azonban csődöt mondott, mert a hazaiak két góljára (a másodikat a 91. percben érték el) csupán Angyal Zoltán tudott válaszolni.
A Gödöllői EAC együttese 23 ponttal, 46-55-ös gólkülönbséggel a 10. helyen áll a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online